Odla i februari

förså

Nu är årets första fröer nerpetade i jord! Jag satsade på två minidrivhus och 7 cm plastkrukar från Plantagen för 150 spänn. Kikade på växtbelysning också men tyckte inte att det var prisvärt. kanske blir ebay ändå. Vissa fröer ska gro i 15-18 grader. VAR ska jag hitta en sån plats? VA VA VA?!

Hyacinter
Hejdå nu åker hyacintlökarna ner i källaren!

svenskt tenn ekollon

Titta vad fint blommorna står sig! Avocado-kärnan blev för övrigt nedplanterad i en liten kruka med plast över igår. Nu ska vi se om det händer nåt närmsta…ehm…månaderna. Håll nu tummarna!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>