Ny vecka nya läsare

Jag har ingen aning om orsaken men helt plötsligt har antalet besökare fördubblats här på bloggen. Hoppas ni ska trivas! Hojta till om ni undrar nåt eller bara vill säga hej. Tipsa gärna om bra bloggar om odling och renovering förresten. Can’t get enough!

tacosi fredags var det International corn chip day och det firades naturligtvis med just majschips. Inte bara alltså, man fick pico de gallo och guacamole till. Och fishtacos. En skvätt tequila slank eventuellt ner.
corn chipVar tidigare lite rädd för att fritera men det går ju finfint. Lock i närheten och fläkten avstängd bara.

baka

I går hade vi brunch hos oss. John Bang bakade loss.Råbiff

och slängde ihop råbiff

Eggs and bacon

Scrambled eggs och sidfläsk. Skippa baconet hörrni!

toast

Toast. Och lilla skägget där ja!

Dammade även av Sommar med Ernst från 2014 och torp-abstinensen went crazy. Kan det bli vår nu pretty please?

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Ny vecka nya läsare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>