KÖKS-INSPO

collage

 

Senaste köksdrömmarna samlade i ett collage. Just nu är jag helt inne på att slå ut ett fönster ovanför diskbänken, känns som att det kommer lyfta hela rummet. Frågan är bara var man ska lyckas hitta en fönster som matchar övriga i rummet. Men om jag ska förklara bilderna i tur och ordning så för tydlighetens skull så är jag (fortfarande) såld på öppna hyllor istället för överskåp. Vi har rätt låg till tak så jag tror det blir luftigt och snyggt. Även kaklet vill jag ha, klassiskt och snyggt!

Blandaren och diskhon alltså, så himla flott! Ikea har faktiskt en likande blandare och snygg vit diskho. Någon som har koll på kvalitén?

Boasering, fotogenlampa och tallrikshylla är ett måste men en Smeg-kyl får jag nog bara drömma om:(  Hittade liknande kylskåp på ebay av olika kvalisorter men jag vete fasen om man vågar sig på ett sånt. Erfarenheter? Skulle helst bara ha en liten kyl, typ en meter hög, så vi får mer bänkyta men det är nog inte särskilt praktiskt va?

Nuvarande parkett kommer vi i alla fall ersätta med ett massivt trägolv. Lutat och såpat såklart! Visst är det ek som gäller?

Preliminärt startdatum för renovering är 1 april och förhoppningsvis är vi klara innan Valborg men absolut senast innan midsommar. Vi behöver både rörmokare och elektriker så det gör att vi räknar med att det tar lite längre tid.

Kan det bli april nu då?!

Bilder från emmasvintage.se hemochantik.se lantlif.blogspot.se frufura.se api.lightinthebox.com golvshop.se

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>