Förkultivera

 Har försökt att få avokadokärnor att gro här nu under vintern men det går inte alls bra. Den ena började mögla och den andra har spruckit så för tillfället har jag inget odingsprojekt. Det börjar således rycka i odlingsnerven och jag smider planer för fullt. La en liten beställning hos Runåbergs fröer på bland annat fyra sorters tomater och två sorters chilipeppar. Ekologiska härliga fröer som jag hoppas ska trivas i fönstret hemma i lägenheten fram tills att det är dags att flytta ut till torpet.

Chilipeppar_santafeKoral
 Chilipeppar Santa Fé och Koral

tinytimKörsbärstomater Tiny Tim

Nu återstår att köpa såjord och eventuellt växtbelysning. Om någon har erfarenhet av belysning så tipsa gärna om prisvärda alternativ. Både chili och tomat behöver förkultiveras runt 6-8 veckor och jag håller er uppdaterade om hur det går.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>