MoS – Mall of Scandinavia

Ni som har varit i MoS, vad tycker ni?

Jag säger minus för själva byggnaden utifrån sett; inte särskilt maffigt och lockande

Plus för restaurangutbudet. Ingen stökig foodcourt utan många olika restauranger med något för alla smaker. Som galleria sett toppar det min lista på shoppingalternativ eftersom allt finns under ett tak, smidigt helt enkelt. På vintern vinner MoS. Skulle dock hellre strosa runt i stan en vårdag, det känns trots allt mysigare.

MOS

Vi vardagsfirande med lite cava ba sådär.

Alla julklappar är nu inhandlade och kvar återstår rim och inslagning. Förslag på julrim för ostknivsset någon?

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>