Julbord på Gamla Riksarkivet

I helgen var det dags för årets första riktiga julbord. Vi har redan tjuvstartat med både julskinka, vörtbröd och köttbullar men nu var det all in. För er som inte ha varit där kan jag kort berätta att Gamla riksarkivet en fantastisk byggnad som ligger på Riddarholmen och uppfördes 1887-1890. I köket är det Christian Hellberg och Niklas Ekstedt som tillsammans komponerat ett dignande julbord fyllt med traditionell julmat inspirerad av kockarnas hemtrakter.

Stort plus för julkänslan, atmosfären och noll trängsel och stök. Boka bord nu!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>